HI, IK BEN Annemiek LINDHOUT

Hi, Ik ben Annemiek Lindhout en het is mijn missie om jou te helpen een fijne plek te creëren voor jezelf, jouw gasten, jouw medewerkers of jouw klanten. Ik werk voor verschillende opdrachtgevers, op projectbasis, zowel zakelijk als particulier. 

Resultaat = meetbaar & voelbaar

Een leuke kleur op de muur bedenken en een prachtige stoel uitzoeken is zo gedaan maar daarmee maak je niet het verschil. Wat je dan krijgt is een mooie ruimte. Ik vind het heerlijk en een uitdaging om de vertaling te maken waar jij en of jouw bedrijf voor staat. Zo krijgt een ontwerp identiteit, karakter, een ziel. De finesse zit in de details. Alle kleine elementen bij elkaar maken het verschil in het totaal plaatje en zorgen ervoor dat een ontwerp een beleving en eigen wordt. Het is dan ook heel lastig om een ontwerp gefaseerd te realiseren. Dat voelt hetzelfde als tegen een kok te zeggen; kook maar een mooi gerecht, we gaan proeven of het lekker is en dan kunnen we er altijd nog kruiden later aan toevoegen. Dat gaat gewoon niet. Daarom streef ik er altijd naar om alle facetten door te voeren binnen ieders budget. 
Het geluk voor mij in mijn werk vind ik dat de resultaten meetbaar en voelbaar zijn. Je ziet het aan een medewerker die zich thuis op zijn werk voelt en dit gevoel overdraagt op de gasten of relaties. Maar je ziet het ook aan de gasten en gebruikers die het fijn vinden om ergens te verblijven. Dat is waar ik het voor doe; blije medewerkers, gebruikers en gasten.

En wanneer het nieuwe concept of interieur bijdraagt aan een omzetverhoging is de opdrachtgever ook gelukkig. Iedereen blij! En ik vooral dankbaar dat ik daaraan heb mogen bijdragen.

volg mij op instagram

OFFERTE OP maat

contact

Ik maak graag een afspraak met je om een offerte op maat te maken. We kunnen gefaseerd samenwerken maar ik kan je ook volledig ontzorgen van begin tot eind.