Particulier of zakelijke

IK HELP JE graag!

Ik help je om de visuele vertaling te maken van jouw brand, jouw verhaal & jouw visie zodat jouw zaak of bedrijf een plek wordt waar mensen graag (terug)komen omdat ze zich er thuis, veilig en gelukkig voelen en waar medewerkers zich gemotiveerd voelen. Ik zorg ervoor dat jouw gast, relatie of klant ziet waar jij zo ontzettend trots op bent en waanzinnig goed in bent. Ik help je jouw concept verder door te ontwikkelen en vertaal dit bedrijfsbreed in interieur, communicatie, huisstijl, bedrijfskleding, assortiment, playlist, etc. zodat het DNA overal voelbaar, zichtbaar en merkbaar is. ​Ik help je om meer klanten binnen te krijgen en meer omzet te genereren door het juiste gevoel te creëren in jouw zaak en door de juiste opstelling en presentatie van jouw assortiment of collectie.

​Ik help je om een plek te creëren wat een verlengstuk is van wie jij bent. Ik creëer harmonie en rust in heel je interieur. En kan dit ook doortrekken naar de tuin. Ik zorg voor balans tussen wonen en werken. Weg met teveel prikkels en huiselijke beslommeringen rondom je werkplek. Ik creëer een heerlijk relaxte plek waar jij kunt ontspannen zonder zicht op kantoorwerk wat nog gedaan moet worden of wat je aanstaart. Ik maak van jouw huis een thuis. 

Ik help je aan meer rendement in werk- & woongeluk, productiviteit, gezondheid, plezier & euro’s. De mooiste opmerking die ik meekreeg na afloop van een zakelijk project was: ik hoef niet meer naar huis want ik ben er al. En daar word ik gelukkig van.

ENTHOUSIAST geworden?

Alle details

werkwijze
contact